Kedai Repair Laptop Murah & Cepat Seri Kembangan

Enjin Carian
5 Enjin Carian Selain Google Yang Patut Anda Tahu
19 Oct 2020
Tips Beli Laptop Yang Bagus Untuk Kerja, Guru & Student
23 Feb 2021

Laptop memerlukan tahap penjagaan yang khusus. Setiap laptop lain tahap kegunaannya dan jika terlebih guna, ia boleh rosak. Bila rosak, laptop wajib dibaiki dengan segera. Jangan berlengah kerana kerosakan yang sedikit boleh menjadi besar. Anda sedang mencari kedai repair laptop murah Seri Kembangan? Techouz boleh bantu repair laptop anda mengikut masalah yang dihadapi.

Keadaan PKP sekarang, pelajar perlu belajar dari rumah. Pekerja pula perlu berkerja dari rumah. Ini merupakan salah satu cara terbaik untuk menangani penularan Covid-19. Selain telefon bimbit dan PC, laptop merupakan gadget yang sangat mudah dan praktikal untuk tujuan ini.

Sebab itu, bila laptop rosak terus rasa stress! Nak hantar ke kedai mula fikir tentang kos, jangka masa repair dan sebagainya. Jangan risau, Techouz kan ada.

Mahu Repair Laptop Dengan Harga Murah & Cepat? Techouz Adalah Tempatnya!

Siapa Techouz?

Kami adalah salah sebuah kedai repair laptop dengan servis yang tip top! Tujuan utama untuk membantu penduduk di sekitar kawasan Seri Kembangan khususnya.

Kedai baiki laptop Techouz sudah lama beroperasi dan sudah ramai pengguna laptop yang berpuashati. Pelanggan dari luar kawasan Seri Kembangan juga turut mendapatkan servis dari kami.

Susah nak cari kedai repair laptop murah Seri Kembangan, Bangi, Kajang dan kawasan sekitar? Teachouz boleh buat pemeriksaan dan baiki laptop kesayangan anda tu.

Laptop tak boleh display? Tak boleh on? Hang dan tidak bergerak? Rosak akibat tertumpah air atas keyboard? InshaAllah kami boleh menjadi ‘doktor’ untuk repair laptop rosak anda dengan sebaik mungkin.

Jangan bersedih, Techouz boleh membantu

Soal harga, jangan bimbang. Kami menawarkan servis repair laptop tip top dengan kadar harga yang sangat murah!

Kelebihan Kedai Repair Laptop Murah Techouz Untuk Pelanggan

Ada Website Untuk Pelanggan Dapatkan Maklumat

Sebagai bantuan awal, bakal pelanggan yang ada masalah laptop rosak boleh dapatkan maklumat lanjut mengenai servis yang Techouz tawarkan di website. Anda boleh pilih perkhidmatan atau jenis pembaikan yang anda perlukan. Anda juga boleh membuat perubahan bila-bila masa dan melihat dengan tepat berapa harganya.

Segala info berkaitan Techouz diterangkan dengan nyata di website

Mengambil Kira Masa Yang Pelanggan Perlukan

Pihak kami turut mengambil kira masa yang pelanggan perlukan kerana kami tahu anda perlukan laptop dengan segera. Team kami akan cuba sedaya upaya untuk repair laptop rosak anda mengikut kadar masa yang akan dipersetujui nanti.

Memberi Tempoh Warranty Lama Yang Sepadan Dengan Jenis Kerosakan

Pihak kami turut memberikan tempoh warranty yang agak lama dengan mengambil kira jenis kerosakan dan keadaan semasa laptop anda itu. Disebabkan itu, sekiranya laptop bermasalah cepat-cepat hubungi kami untuk mula membaikinya sebelum kerosakan menjadi lebih teruk. Lagi cepat anda minta laptop dibaiki, lagi jimat wang yang perlu di bayar untuk urusan repair laptop tersebut.

Memberitahu Harga Dengan Jelas Sebelum Mula Baiki Laptop

Sebelum mulakan urusan baik pulih laptop, keadaan komputer riba anda akan diperiksa untuk tahu tahap kerosakannya. Setelah itu sebut harga akan dibuat dan pelanggan boleh tahu harga sebenar dengan jelas. Jangan risau, Techouz sama sekali tidak akan mengenakan sebarang caj yang tersembunyi.

Bayar Bila Sudah Siap Dibaiki?

Benar! Pelanggan akan bayar apabila perkhidmatan sudah selesai. Anda boleh memilih untuk membayar secara tunai semasa penghantaran, melalui perbankan dalam talian (FPX) atau dengan kad debit / kredit.

Techouz Mempunyai Ramai Technician Pakar Yang Berpengalaman Untuk Baiki Laptop Rosak

Techician kami ramai! Disebabkan itu kami boleh uruskan soal baik pulih laptop dengan mengambil kira jangka masa yang ditetapkan. Setiap techician kami mempunyai kepakaran dan pengalaman dalam membaiki dan membaik pulih laptop rosak.

Setiap kerosakan akan cuba diperbetulkan dengan baik supaya laptop dapat kembali berfungsi seperti sediakala. Anda juga dapatkan khidmat kepakaran techician kami untuk membuat servis ke atas laptop supaya lebih laju dan lancar berbanding dulu.

Techouz mempunyai ramai ‘doktor pakar’ baiki laptop yang sangat berpengalaman

Tempah Technician Sekarang Untuk Selamatkan Laptop Kesayangan Anda!

Daftar untuk membuat tempahan kemudian, tunggu dan tenangkan diri. Techouz akan menangani semuanya sehingga anda tidak perlu bimbang tentang sebarang kejutan yang lain. Masalah laptop akan pulih dan gaya hidup anda akan kembali seperti dulu tanpa sebarang tekanan lagi.

Sebagai seorang pemilik laptop, anda juga perlu tahu apa yang boleh dan tak boleh dilakukan pada laptop. Jemput baca tips penting penjagaan laptop melalui artikel 7 Do And Don’t For Your Laptop Care.

Ada laptop rosak? Mahu servis repair laptop di Seri Kembangan? Kami di Techouz sentiasa mengalukan bersedia untuk memberikan servis yang terbaik untuk anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BOOK NOW!